Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

L'Escola Municipal d'Expressió d'Olot obre preinscripcions per al curs 2021-2022

Des d’aquest dilluns 31 de maig i fins al 13 de juny, totes les persones que vulguin poden apuntar-se a les diferents especialitats que ofereix el centre de cara al pròxim curs.

31 de maig de 2021


Aquestes inscripcions s’ofereixen perquè la gent interessada pugui reservar plaça en alguna de les disciplines programades per al curs vinent. Més endavant, al llarg del proper mes de setembre,  caldrà formalitzar la matrícula en el període corresponent.

Aquest curs 21/22, l’EME manté les especialitats que s’oferien fins ara i se n’hi afegeixen d’altres com l’Art en Vidre, Explorart i la recent estrenada Cuina Creativa.  A la pàgina web de l’EME escolaexpressio.olot.cat, podreu conèixer totes les propostes: la diversitat de tallers, disciplines i horaris que s’ofereixen per a totes les franges d’edat. Al web, també hi trobareu  l’apartat per apuntar-vos i reservar la plaça sense que impliqui cap compromís fins a l’hora de formalitzar la matrícula. Aquest tràmit també es pot realitzar de manera presencial a les oficines de l’escola (avinguda Sant Joan, 20-22 d’Olot).

Si voleu disposar de més informació dels cursos us recomanem visitar la pàgina web escolaexpressio.olot.cat. Hi trobareu amb detall cada proposta. També podeu trucar al telèfon 972 26 68 47 per a qualsevol aclariment (en horari de tardes) o bé enviar un correu electrònic a escolaexpressio@olot.cat.

 

 

  • EME1.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat