Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Acte de balanç de govern d'Olot

L'alcalde d'Olot, Pep Berga, repassarà en un acte a la Sala El Torín d'Olot els dos primers anys de govern al capdavant de l'Ajuntament d'Olot i detallarà els projectes de futur de ciutat.

9 de juny de 2021


La Sala El Torín d'Olot acollirà aquest dimarts, 15 de juny a partir de les 19 h l'acte de balanç de mig mandat de l'actual equip de govern de l'Ajuntament d'Olot. La trobada és oberta a tota la ciutadania i hi poden participar tots els veïns, entitats, empreses i institucions del municipi interessats i interessades.


L'alcalde d'Olot, Pep Berga, encapçalarà l'acte en el qual es detallaran els principals reptes assolits durant els primers dos anys de mandat i, al mateix temps, desgranarà els projectes clau de futur de ciutat.


A causa de les restriccions per la COVID-19, l'espai disposa de limitacions d'aforament. Per això es demana confirmació d'assistència contactant amb alcaldia@olot.cat o trucant al 972 27 91 11.

 

 

  • Azul Blanco Moderno Hombre Foto Día Nacional del Profesor Personal Póster (1).jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat