Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Nou sorteig del Mercat d'Olot, per Sant Joan

El Mercat d’Olot llança una nova campanya promocional especial per gaudir de la festivitat de Sant Joan d’una manera diferent. Se sortejaran sis lots de productes que inclouran coca de Sant Joan i ampolla de cava.

11 de juny de 2021


Nou sorteig dels placers del Mercat d’Olot. Amb la voluntat d’acompanyar i celebrar amb els usuaris i usuàries del mercat la festivitat de Sant Joan, els placers han previst una nova campanya especial.

En concret, se sortejaran sis lots de productes, cadascun amb una coca de Sant Joan de la Fleca Descamps i una ampolla de cava de La Vinoteca. Per participar-hi hi ha dues vies: a través de la xarxa social d’Instagram i de forma presencial omplint una butlleta per participar-hi.

En el cas d’Instagram només cal fer ‘m’agrada’ a la publicació que es podrà consultar el pròxim dimarts, 15 de juny al compte d’Instagram del Mercat d’Olot, fer un comentari a la publicació etiquetant a dues o més persones amb les quals es compartiria la coca i el cava i, en cas que es vulgui, explicant què és el que més agrada d’aquesta celebració. Per últim, i de forma opcional, també es pot compartir la publicació a l’apartat d’històries (Stories) de la xarxa social.

Fins al pròxim 21 de juny a les 12 del migdia s’hi pot participar. El dia 22 es donaran a conèixer els guanyadors i guanyadores que podran passar a recollir el seu premi el 23 de juny al Mercat d’Olot.

 

Revetlles segures

Des del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya es torna a impulsar una nova campanya institucional que pretén minimitzar els riscos que comporta l'ús incorrecte del material pirotècnic, tant pel que fa a les persones com al medi natural així com evitar possibles contagis de la COVID-19. Per això s'han publicat uns consells i recomanacions que es poden consultar a través d’aquest enllaç.

En aquest sentit, es reclama la realització de revetlles amb grups reduïts, amb la família i els amics, però amb molta precaució, tant per evitar possibles contagis de la COVID-19 com per evitar els accidents fent un mal ús del material pirotècnic.

 

 

  • Sorteig.jpeg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat