Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Actuació de millora al carrer Roser

Les obres començaran aquesta setmana. Mentre durin els treballs, quedarà tallat al trànsit el carrer Roser en el seu tram entre el carrer Pintor Domenge iPlaça del Puig del Roser.

14 de juny de 2021


Entre aquest dijous 17 de juny i divendres 18 de juny començaran les obres de millora del carrer Roser. Els treballs consistiran en la transformació a plataforma única del tram de carrer comprès entre el Pintor Domenge fins a la Plaça del Puig del Roser.

Mentre durin les obres -la previsió és d’un mes i mig- el carrer Roser quedarà tallat a la circulació. Per aquest motiu i de forma provisional, el tram de carrer comprès entre el carrer Macarnau a la plaça del Puig del Roser serà d’ús exclusiu per a les veïnes i veïns que podran utilitzar-lo en els dos sentits de circulació. D’aquesta manera, es podrà utilitzar per a l’accés als aparcaments de la Plaça del Puig del Roser com per a ús de càrrega o descàrrega de les persones que resideixin en el tram de carrer tallat per les obres. El que no estarà permès és l’aparcament.

L’Ajuntament d’Olot us demana disculpes de forma anticipada per les molèsties que les obres us puguin ocasionar. En cas de dubtes o qualsevol incidència podeu poseu-vos en contacte amb l’Àrea de Territori al 972 27 91 25 o bé a la Policia Municipal 972 27 91 33.

 

 

  • Plantilla Publicacions Facebook.jpg
  • 2021op003-reurbanització c.Roser-Model.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat