Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

La recuperació econòmica i l'impuls a nous projectes, prioritats dels propers dos anys

A l’equador del mandat, l’alcalde d’Olot fa balanç dels primers dos anys de mandat i detalla els deu principals projectes de futur de la ciutat.

15 de juny de 2021


Coincidint amb els dos primers anys de la constitució de l’Ajuntament d’Olot, l’Alcalde Pep Berga ha fet balanç dels dos primers anys del mandat municipal. L’acte s’ha portat a terme aquest dimarts 15 de juny a la tarda a la Sala El Torín i ha aplegat a més d’un centenar d’assistents, entre representants d’associacions, empreses i entitats locals.   

Coincidint amb la celebració -aquest 15 de juny- dels dos primers anys de mandat, l’alcalde d’Olot ha fet resum i balanç de l’acció municipal realitzada fins al moment i que ha hagut de fer front a l’impacte de la COVID-19 a la ciutat.

En aquest sentit, l’alcalde ha detallat el més d’un centenar d’accions directes de suport i acompanyament a tots els sectors i àmbits afectats per la pandèmia del coronavirus així com el treball realitzat per continuar potenciant la capitalitat de la ciutat. A tall d’exemple, fins avui dia, l’Ajuntament d’Olot ha invertit més de 2 MEUR per cobrir les necessitats socials i econòmiques de la ciutadania així com donar resposta a totes les actuacions necessàries per combatre els efectes del coronavirus.

Durant la seva intervenció, l’alcalde d’Olot, ha fet un repàs de la tasca realitzada, posant en valor la capacitat de la ciutat per fer front a la pandèmia: “Olot  ha estat una de les ciutats que ha encarat la crisi amb més força, de forma més extensa actuant en tots els àmbits, camps i, sobretot, amb més eficàcia”. Després d’exposar les principals xifres en camps com recursos, neteja, actuacions, millores, mobilitat i transport; l’alcalde ha volgut incidir en la voluntat d’enfocar la mirada a mitjà i llarg termini detallant els reptes de futur de la ciutat.

“Tenim al davant dos anys amb un full de ruta molt clar, centrats a millorar la vida de les persones i continuar fent d’Olot una ciutat plena d’oportunitats per a tothom”, ha assegurat Pep Berga. Projectes que formen part de l’estratègia de ciutat, que segueixen els pilars del programa de govern 2019-2023, i que permetran millorar globalment la ciutat posant èmfasis en la millora assistencial, l’acompanyament a les persones més necessitades i l’impuls de la ciutat en el camp social, educatiu i cultural:

  1. Noves unitats de convivència a la residència Sant Jaume
  2. Promoció d’habitatge públic a Sant Cristòfol
  3. Escola de Noves Oportunitats
  4. Projectes de mobilitat
  5. Inversions als barris
  6. Reactivació econòmica i l’ocupació
  7. Espai Cràter
  8. Piscina Municipal coberta
  9. CAP de Sant Miquel
  10. Centre cultural i educatiu de l’Illa del Carme

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat