Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Xerrada informativa sobre l'impacte emocional de la COVID-19 en les persones grans

El Consell Consultiu de la Gent Gran, el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i el Consell Comarcal de la Garrotxa organitzen, el proper 23 de juny, a les 10h del matí i en format telemàtic, una xerrada sobre els efectes de la pandèmia en la gent gran.

21 de juny de 2021


La doctora en Psicologia i professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona, Maria Jesús Comellas, explicarà quines conseqüències ha tingut la Covid-19 i les mesures de control de la mateixa en la vida de les persones grans i en la seva salut emocional.

La soledat no desitjada, la por i incertesa davant el risc, la sensació de vulnerabilitat o els efectes de la bretxa digital entre els més grans de 65 anys han estat algunes de les conseqüències de la pandèmia, que es tractaran a la sessió amb la doctora Maria Jesús Comellas.

Aquesta activitat s’emmarca dins de les activitats organitzades al voltant de la commemoració del Dia mundial de la presa de consciència del maltractament i l’abús en la vellesa, que es va celebrar el passat 15 de juny. Arran d’aquesta commemoració, el Consell Consultiu de la Gent Gran de Catalunya va editar un vídeo per reivindicar l’eradicació de les situacions de maltractament a la gent gran i fomentar la denúncia davant els serveis socials, serveis sanitaris i cossos i forces de seguretat de qualsevol acció que vulneri els drets de les persones grans. En aquest vídeo van participar membres de diferents casals i centres cívics de la Garrotxa.

 

 

  • Cartell sessió Impacte emocional de la pandèmia en la gent grant 23062021.jpg
  • video-curt-dia-maltractament-gent-gran-2021.MP4
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat