Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Més de 1.000 persones ja disposen del seu xec regal Olot+50

Fins al 26 de setembre, les 3.000 primeres persones d’Olot que facin una despesa de 50 € en una o diverses compres a través de l’aplicació Garrotxa Approp rebran 50 € més de regal per a utilitzar en qualsevol dels establiments de la ciutat que disposin de l’aplicació.

21 de juny de 2021


‘Olot+50’ és la campanya que impulsa l’Ajuntament d’Olot, a través de DinàmiG i amb el suport de la Diputació de Girona, l’Associació de Comerciants d’Olot, Turisme Garrotxa, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’Associació de Placers d’Olot, que té per objectiu acompanyar i reactivar l’activitat comercial i d’hostaleria de la capital de La Garrotxa davant l’impacte de la pandèmia generada per la COVID-19.

Fins avui dia, un total de 1012 persones ja han pogut gaudir del xec regal de 50 euros. En aquest sentit, a través de l’aplicació s’han generat un seguit de compres per valor de 14.962 euros.

Per més informació de la campanya Olot+50 es pot consultar el web www.descobreixolot.cat.

 

Participar-hi és molt senzill

Totes aquelles persones empadronades a Olot que facin una despesa de 50 € en una o diverses compres en un o diversos establiments de la ciutat a través de l’aplicació Garrotxa Approp rebran 50 € més per utilitzar-los als establiments de la ciutat.

La iniciativa serà aplicable a un total de 3.000 persones i es mantindrà fins al 26 de setembre de 2021. La voluntat d’aquest projecte és incentivar el comerç de proximitat.

 

Detalls a tenir en compte  

  • En concret, per acollir-s’hi només cal: ser resident a Olot; estar empadronat a la ciutat a 31 de desembre de 2020; ser major d’edat en el moment de l’inici de la campanya; haver introduït el NIF a l’apartat de ‘Dades Personals’ de l’aplicació Garrotxa Approp així com disposar de l’última actualització d’aquesta app: IOs v.1.341 i Android v.1.1.2.
  • Podeu veure quina versió de l’aplicació disposeu a l’apartat ‘Ajuda i Suggeriments’ de l’aplicatiu.
  • En el cas de no disposar de l’última versió, només cal anar a l’App Storie (IOs) o a Google Play (Android) i descarregar-la.
  • Per poder sumar-vos a la campanya heu de disposar d’internet o wifi.
  • En cas de qualsevol dubte o incidència, el contacte és el correu electrònic comerc@dinamig.cat i el telèfon 972 26 01 52 (extensió 4).

 

Un cop feta la despesa mínima inicial de 50 euros en una compra o en diverses, l’aplicació li enviarà un missatge per informar-lo que ha rebut un ingrés de 50 € que es poden utilitzar en qualsevol del centenar d’establiments d’activitats, allotjaments, comerços, serveis o restaurants d’Olot adherits al Garrotxa Approp. Cal destacar que, cada persona, tindrà dret a un únic val regal de 50 € i que l’ingrés es podrà identificar en una pestanya a banda de l’aplicació.

En aquest sentit, la primera despesa mínima de 50 euros i el val regal de 50 euros extres caldrà realitzar-los durant els quatre mesos que dura la campanya.

 

 

 

  • Olot+50.png
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat