Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Obres de millora al carrer Marià Vayreda

Els treballs se centren a la vorera oest, en el tram comprès entre el carrer Secretari Daunis i la Ronda Fluvià. A partir del 5 de juliol, les obres obligaran a tallar un sentit de circulació del carrer en direcció a Santa Pau.

27 de juny de 2021


Aquest dilluns 28 de juny han començat les obres de millora de la vorera oest del carrer Marià Vayreda d’Olot, en el tram comprès entre el carrer Secretari Daunis i la Ronda Fluvià que està previst que s’allarguin durant dos mesos.  

Durant els primers dies, els treballs no afectaran el trànsit rodat de vehicles, excepte quan s’hagi de connectar el nou clavegueram, fet que obligarà a tallar la circulació de vehicles al seu pas per la cruïlla del carrer Marià Vayreda amb Ronda Fluvià durant quatre dies.

Posteriorment, a partir del dilluns 5 de juliol - amb l’inici de la segona fase de l’actuació - el carrer Marià Vayreda passarà a ser d’un sol sentit de circulació de forma provisional i només es podrà utilitzar en direcció al centre d’Olot.

Pel que fa a l’aparcament situat a l’edifici número 26 del carrer Marià Vayreda, els veïns i veïnes podran continuar accedint-hi, a excepció de moments puntuals quan es portin a terme determinats treballs. En tots els casos, s’informarà i avisarà amb antelació a les persones afectades perquè puguin estar al cas de les actuacions realitzades en aquest àmbit.

 

 

  • Obres_1.jpg
  • Obres_2.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat