Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Comencen les sessions informatives d'HolaDomus

El 30 de juny a Santa Pau, l'1 de juliol al barri de Sant Roc i el 7 de juliol al barri de La Caixa d'Olot, els tècnics d'HolaDomus informaran sobre el programa de rehabilitació energètica d’habitatges.

24 de juny de 2021


HolaDomus, el programa per a la rehabilitació energètica dels habitatges, inicia un seguit de sessions informatives per donar-se a conèixer entre la població. L'objectiu és explicar, d'una forma directa, la seva tasca d'assessorament i d'acompanyament als propietaris o comunitats de propietaris que s'estan plantejant iniciar una rehabilitació dels seus habitatges per tal de fer-los més eficients energèticament, però també més confortables i saludables. A través d'aquestes sessions informatives, els responsables d'HolaDomus podran resoldre tots els dubtes que es plantegin a més de mostrar exemples de projectes de rehabilitació que ja s'han realitzat amb el suport del programa.

A principis de juny es va dur a terme la primera sessió informativa a Castellfollit de la Roca. Les properes reunions que s'han programat són les següents:

 

  • Dimecres 30 de juny a Santa Pau (a les 19h a la plaça Major -davant de l'Ajuntament- i a les 20h al parc infantil de Ca la Guapa)
  • Dijous 1 de juliol a les 19h al Casal del Barri de Sant Roc d'Olot
  • Dimecres 7 de juliol a les 19h al local de l’AV del barri de la Caixa d'Olot

 

Precisament coincidint amb el primer mig any d'HolaDomus també s'estan analitzant les peticions que han arribat des de cada municipi i quines actuacions s'han dut a la pràctica amb l'objectiu de fer un balanç dels primers mesos de funcionament del programa i, també, per planificar noves accions.

 

 

  • Mesa de trabajo 1Sessions informatives_cartells genèrics.jpg
  • Mesa de trabajo 2Sessions informatives_cartells genèrics.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat