Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Reconeixement al Club Hoquei Olot

L'Ajuntament d'Olot ha volgut felicitar i reconèixer l'esforç realitzat i els èxits assolits pel club esportiu situant-se com a campions de la Nacional Catalana i campions de Catalunya pel que fa a l'equip infantil.

1 de juliol de 2021


L'Ajuntament d'Olot ha portat a terme aquest dijous al vespre l'acte de reconeixement a la trajectòria i històric ascens assolit per un dels clubs esportius de la ciutat: el Club Hoquei Olot que, aquest passat diumenge, va erigir-se en campió de la Nacional Catalana. Va aconseguir així una fita històrica: convertir-se en equip de l'OK Lliga Plata per primera vegada en la seva història. L’equip infantil del Club Hoquei Olot, a més, va proclamar-se campió de Catalunya i finalista d'Espanya.

L'acte, que ha arrencat a dos quarts de nou del vespre, ha consistit en una recepció dels membres que conformen el Club de Hoquei Olot i ha estat presidit per l'alcalde de la ciutat, Pep Berga, qui ha posat en valor el teixit associatiu i el nivell esportiu de la ciutat. "Ens sentim molt orgullosos de vosaltres: pel que sou, pel que representeu i per com sou. Moltes gràcies, felicitats per aquests èxits i endavant amb els que segur que arribaran", ha assegurat davant del més d’un centenar d'assistents.

Els integrants de l'equip infantil i el primer equip de l'Hoquei Olot han pujat a l’escenari situat al Firalet. D’acord amb les mesures de prevenció de la COVID-19, l'acte s'ha portat a terme a l'exterior de l’Ajuntament, just davant de l'edifici Consistorial.

El jugador de l’equip infantil, Adam Gussinyer, ha estat l’encarregat de pronunciar el primer dels parlaments de la nit que han continuat amb el delegat i president del club, Jordi Pagès, el capità del primer equip del Club Hoquei Olot, Joan Mangas, el jugador Marc Prat i l'entrenador, Miki Ràfols. Cadascun dels membres dels dos equips han rebut un reconeixement i l’obsequi de l'Ajuntament d'Olot com a recordatori de l’efemèride i també han signat en el Llibre d'Honor de la Ciutat.

 

Reconeixement d'una fita esportiva històrica

Amb 38 anys d'història, aquest 2021 el Club Hoquei Olot ha aconseguit el títol de campions de Nacional Catalana; fet que els permetrà competir a l'OK Lliga Plata l'any vinent. A part l'equip infantil ha aconseguit proclamar-se campió de Catalunya, subcampió d'Espanya i jugarà el pròxim Campionat d'Europa.

 

 

 • 17.JPG
 • 3.JPG
 • 20.JPG
 • 2.JPG

  + 5

 • 25.jpg
 • 19.JPG
 • 5.JPG
 • 12.JPG
 • 23.JPG
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat