Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Curs subvencionat de rehabilitació energètica d'edificis de la FES d'Olot

Obert a tota la ciutadania, la formació aprofundeix en els coneixements teòrics i pràctics sobre l’eficiència energètica, rehabilitació i instal·lacions possibles existents.

6 de juliol de 2021


La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot amb el suport del Consorci de la Formació Contínua de Catalunya (Conforcat) ofereixen el primer curs subvencionat de rehabilitació energètica d’edificis que porta a terme aquest centre. La formació, de 40 hores de durada, és gratuïta i es portarà a terme amb especialistes i tècnics del camp a l’Institut La Garrotxa d’Olot.

El curs arrenca el pròxim 20 de setembre i s’allargarà fins al 28 d’octubre tots els dilluns, dimarts i dijous de 19 a 21.30 h. S’han previst sessions teòriques i pràctiques que permetran impartir coneixements sobre les tècniques elementals de la rehabilitació energètica als edificis, comprendre el concepte d’eficiència energètica, identificar les possibilitats d’intervenció als edificis existents, conèixer sistemes solars tèrmics, plaques fotovoltaiques, ser conscients de la importància de l’energia així com el seu ús racional, mesures de millora pel que fa als aïllaments tèrmics i aprofundir en les instal·lacions sobre eficiència energètica així com instal·lacions de biomassa i generació d’aire calent, entre altres.

En total, la formació són 40 hores i està dirigida a treballadors en actiu prioritàriament, tot i que també el poden fer persones en situació d’atur.  

Per inscripcions, els interessats i interessades es poden apuntar fins al 3 de setembre a https://fes.olot.cat/que-fem/cursos/curs-de-rehabilitacio-energetica-dedificis-40-hores/, trucant al 972 26 21 28 o per correu electrònic a l’adreça marta.puigvert@dinamig.cat.

 

 

  • rehab energetica.png
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat