Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Última sessió informativa de GarrotxaDomus

Aquest dimecres 7 de juliol es portarà a terme l'última sessió informativa al barri de La Caixa d'Olot on els tècnics de Garrotxa Domus informaran sobre el programa de rehabilitació energètica d’habitatges.

 

7 de juliol de 2021


GarrotxaDomus, el programa per a la rehabilitació energètica dels habitatges, inicia un seguit de sessions informatives per donar-se a conèixer entre la població. L'objectiu és explicar, d'una forma directa, la seva tasca d'assessorament i d'acompanyament als propietaris o comunitats de propietaris que s'estan plantejant iniciar una rehabilitació dels seus habitatges per tal de fer-los més eficients energèticament, però també més confortables i saludables. A través d'aquestes sessions informatives, els responsables de GarrotxaDomus podran resoldre tots els dubtes que es plantegin a més de mostrar exemples de projectes de rehabilitació que ja s'han realitzat amb el suport del programa.

A principis de juny es va dur a terme la primera sessió informativa a Castellfollit de la Roca. Les properes reunions que s'han programat són les següents:

 

- Dimecres 7 de juliol a les 19h al local de l’AV del barri de la Caixa d'Olot

 

Precisament coincidint amb el primer mig any de GarrotxaDomus també s'estan analitzant les peticions que han arribat des de cada municipi i quines actuacions s'han dut a la pràctica amb l'objectiu de fer un balanç dels primers mesos de funcionament del programa i, també, per planificar noves accions.

GarrotxaDomus és una iniciativa del Consell Comarcal de la Garrotxa, de l'Institut Català de l'Energia i de la Fundació EuroPACE. Actualment s'hi han adherit els ajuntaments d'Argelaguer, Besalú, Beuda, Castellfollit de la Roca, Mieres, Olot, Les Planes d'Hostoles, Sant Feliu de Pallerols, Les Preses, Sant Ferriol, Sant Jaume de Llierca, Sant Joan les Fonts, Santa Pau, Tortellà, la Vall d'en Bas i la Vall de Bianya.

 

 

  • E5XC9acWEAI9Xja.jpg
  • Mesa de trabajo 2Sessions informatives_cartells genèrics_revisat.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat