Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Olot participa del ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’

Mullat3.jpg

Sota el lema ‘Em connecto, ens connectem’, aquest diumenge al migdia s'ha fet un salt solidari per recaptar fons en la investigació d’aquesta malaltia neurològica crònica.

 

9 de juliol de 2021


Aquest diumenge, 11 de juliol, s'ha celebrat la 28a edició de la campanya ‘Mulla’t’ de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). Sota el lema ‘Em connecto, ens connectem’, s’han programat banyades solidàries per recaptar fons en la investigació d’aquesta malaltia neurològica crònica.

A Olot s'ha pogut participar de la campanya solidària a la Piscina Municipal i al Club Natació Olot. Aquest diumenge al migdia, ha tingut lloc un salt solidari per donar suport a les 9.000 persones diagnosticades d'Esclerosi Múltiple a Catalunya, que ha comptat amb la participació del regidor d'Esports, Aniol Sellabona, i la regidora de Salut, Mariona Camps. El d'avui ha estat un gest per col.laborar en una iniciativa que aquest any ha arribat a la 28a edició i que recull fons per a la investigació d'aquesta malaltia.

Durant tota la jornada, s'han pogut adquirir articles de la Fundació Esclerosi Múltiple com samarretes, tovalloles o gorres, i fer donatius a les guardioles solidàries. La recaptació econòmica anirà destinada a ajudar a tirar endavant els serveis per a les persones recentment diagnosticades i a la recerca de la malaltia.

‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’ és una de les campanyes solidàries més multitudinàries que se celebren a Catalunya. Hi participen cada any prop de 1.000 voluntaris, a 600 piscines diferents, i es calcula que més de 100.000 persones es llancen a l’aigua simultàniament a les 12 h en solidaritat amb les persones amb esclerosi múltiple. Enguany, es preveu que la iniciativa tingui una part virtual i una altra presencial, com ja va passar l’edició del 2020. En aquest sentit, la campanya també contempla activitats paral·leles infantils, esportives, lúdiques i culturals.

 

  • Mullat2.jpg

Enllaços relacionats

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat