Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Aquest diumenge comença una nova edició del cicle de Música al Parc

MusicaalParcNou

S’ha programat un concert cada diumenge, a les 18.30 h, al Parc Nou. L’accés és gratuït i cal descarregar-se una entrada per controlar l’aforament. El cicle de Música al Parc s’allargarà fins al 22 d’agost.

14 de juliol de 2021


La primera de les propostes anirà a càrrec de Cat Klemzer Trio i serà aquest diumenge dia 18 de juliol. Cat Klezmer Trio proposa un espectacle íntim i explosiu que recorre algunes de les cançons més representatives de la música Klezmer, amb una formació típica de l’estil: clarinet-guitarra-contrabaix. Es podran escoltar sambes xoro brasileres, tangos del Riu de la Plata, sardanes catalanes o lamentacions gitanes.

 

La setmana següent, el diumenge 25 de juliol, Scevola Ensemble presenta l’espectacle Geografías, un gran concert ple de contrastos i de ritmes folklòrics i urbans, des d’un baião del Brasil fins a una bella i melancòlica milonga campera de l’Argentina.

 

A l’agost, els concerts del Parc Nou giraran al voltant de l’Any Joan Tomàs. El dia 1 d’agost, actuaran el músic d’instruments de corda Francesc Tomàs, Panxito, i els seus dos fills. Junts integren Niu, un trio dedicat a portar arreu el seu repertori de ball tradicional, salpebrat amb sonoritats més noves.

 

Jaume Arnella i Rafel Sala seran els següents a pujar dalt l’escenari. Ho faran el dia 8 d’agost. Es van constituir el 1976 com a duet internacional sense fronteres i van anar bastint un repertori amb cançons populars que anaven recollint i amb d’altres de pròpies.

Sota el títol Cançoner de la Garrotxa, Àngel Girona i Marc Busquets ofereixen un recull de cançons i melodies que mantenen l’arrel tradicional. Les cançons que canten van de les amoroses a les burlesques i de les cavalleresques a les llicencioses. Actuaran el diumenge 15 d’agost.

Més informació i reserva d'entrades (gratuïta) a olotcultura.cat

 

 

 

La Música al Parc es clourà el dia 22 d’agost amb l’actuació d’Artur Blasco i Marién de Casimiro. Tocaran i cantaran algunes de les peces i cançons que ha recollit als pobles del Pirineu al llarg de més de cinquanta anys.

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat