Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

El Servei de Català d’Olot-la Garrotxa ja té a punt l’oferta de cursos

Campanya set 2021-42.jpg

El proper mes de setembre s'obrirà el període de matrícules. Aquest mes de juliol, però, es realitzen les proves de nivell.

13 de juliol de 2021


Els alumnes antics, que tenen matrícula preferent, poden matricular-se als cursos del 6 al 10 de setembre; els alumnes nous, s’hi inscriuen del 13 al 15 de setembre. Totes les inscripcions es poden fer telemàticament des de la pàgina web www.cpnl.cat/inscripcio , però si es prefereix una atenció presencial es pot trucar al 972 27 09 02 i demanar una hora per anar al Servei de Català d’Olot-la Garrotxa. Cal recordar que Olot celebra les Festes del Tura aquella setmana, per la qual cosa el Servei de Català obrirà, només, el 9 i 10 de setembre.

Els alumnes nous han de fer una prova de nivell abans d’inscriure’s a un curs (excepte si és un curs Inicial o Bàsic 1 (perquè no parlen gens de català i l’entenen molt poc). Aquesta prova de nivell es pot fer del 5 al 23 de juliol, i també durant les matrícules, de l’1 al 15 de setembre. És recomanable fer el tràmit de la prova de nivell al juliol, perquè no s’ajunten inscripcions i proves, i el procediment és més àgil.

Durant el primer trimestre del curs, el Servei de Català d’Olot-la Garrotxa ofereix 8 cursos presencials (de nivell inicial i bàsic), 7 dels quals són a Olot i un és a Sant Feliu de Pallerols.

L’oferta presencial es complementa amb cursos virtuals (amb un horari concret, però amb classes virtuals des de la plataforma Teams) i cursos en línia (sense classes, amb un tutor i un Moodle des d’on s’estudia i es fan els exercicis i tasques).

Tota la informació és al web www.cpnl.cat/olot-garrotxa

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat