Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Sortida de camp. Els escarabats florícoles de la Moixina i el Parc Nou

Imatge2.jpg

Tindrà lloc aquest dissabte 17 de juliol i té com a objectiu l'observació dels escarabats que visiten les flors dels diferents ambients dels aiguamolls de la Moixina.

14 de juliol de 2021


L'ordre dels coleòpters inclou milers d'espècies. Moltes han evolucionat conjuntament amb les plantes amb flors com a pol·linitzadors, ja que s'alimenten de nèctar i pol·len, mengen diverses parts de les flors o actuen com a depredadors d'altres pol·linitzadors.

Aquest dissabte 17 de juliol tindrà lloc una sortida divulgativa que té com a objectiu principal l'observació dels escarabats que visiten les flors dels diferents ambients dels aiguamolls de la Moixina. Durant l’activitat coneixerem els diversos grups de coleòpters que normalment podem trobar damunt les flors i descobrirem els secrets dels seus cicles vitals i de les adaptacions que els permeten conviure amb les flors. 

El Parc Natural de la Zona Volcànica, SIGMA i l’Ajuntament d’Olot organitzen aquesta activitat que aquest dissabte sortirà a les 9h de l’aparcament de la font Moixina i es preveu que finalitzi a les 13.30h. Anirà a càrrec del biòleg Jordi Artola i Casacuberta.

 

Sortida de camp
Els escarabats florícoles de la Moixina i el Parc Nou

Data: 17 de juliol de 2021

Lloc de trobada: Aparcament de la Font Moixina

Hora d'inici: 9:00  Hora de finalització: 13:30

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat