Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Treballs de millora de pavimentació i l’asfaltatge al sector de la Plana

Els treballs consisteixen en l’escombrat de paviment i retirada de vegetació, la regularització dels flonjalls , reparació d’aquests i el tractament i millora de l’asfalt de quatre vies. 

 

19 de juliol de 2021


Durant aquests dies i fins aquest dimecres 21 de juliol es porten a terme els treballs de millora d’arranjament i pavimentació amb el mètode del reg asfàltic de quatre carrers i passatges de la ciutat. Concretament es tracta del carrer Puerto Rico, Passatge Haití, Passatge Jamaica i el Passatge Costa Rica situats al sector de la Plana d’Olot.

Les actuacions - que disposen d’un cost de 17.908 €, IVA inclòs - consisteixen en l’escombrat del paviment existent, la retirada de la vegetació, regularització i reparació de flonjalls i doble tractament superficial amb reg asfàltic.

 

Altres actuacions de millora a la ciutat

Aquests nous treballs se sumen a les actuacions que el passat dilluns 5 de juliol van començar al pont del Pont de Bisaroques (també conegut amb el nom del pont del Palau). Els treballs que s’hi porten a terme i que s’allargaran durant dos mesos permetran restituir el parament malmès del mur de l’estrep est i millorar les condicions de recolzament de les bigues sobre aquest mur. També s’actuarà per refer la capa de trànsit sobre el tauler i les dues juntes del pont.

Durant el temps que es portin a terme les obres no podran circular-hi vehicles, tot i que podran continuar passant els vianants, excepte en dies concrets que els treballs també afectin les voreres.

La millora del pont de Bisaroques s’afegeix a dues actuacions més que s’estan portant a terme aquests dies a la ciutat. Les obres del carrer Marià Vayreda que se centren en el tram comprès entre el carrer Secretari Daunis i la Ronda Fluvià i que es preveu que també tinguin una durada de 2 mesos. A part, també s’està treballant per convertir el carrer Roser en plataforma única en el tram comprès entre el Pintor Domenge fins a la Plaça del Puig del Roser.

 

 

  • Passatges_1.jpg
  • Passatges_3.jpg
  • Passatges_2.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat