Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Una vintena d'infants elaboren el seu capgròs al Taller de Faràndula d'Olot

Organitzat per l’Àrea d’Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Olot i l’Escola Municipal d’Expressió, forma part de la programació de l’Estiu Riu i ha culminat aquest divendres amb un ball festiu al Firal.

23 de juliol de 2021


Un any més, una vintena d’infants han pogut elaborar el seu capgròs totalment únic a través del Taller de la Faràndula d’Olot. La formació, anomenada ‘Taller de Faràndula (Fes la teva figura)’, ha estat organitzat per l’Àrea d’Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Olot i l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot i ha anat a càrrec dels professionals Àngel Rigall i Tavi Algueró.

Durant gairebé un mes, des del passat 28 de juny fins aquest divendres 23 de juliol, la vintena d’infants d’entre 8 i 12 han pogut aprendre, pas a pas, l’elaboració d’un capgròs. Des de l’esbós del disseny, la maquetació, total modelat en fang, l’acabat en cartró de pedra amb cola i el pintat final. Tot el procés de construcció s’ha complementat amb visites guiades a diferents elements de la faràndula de la ciutat i dels seus barris, d’entitats d’Olot i també amb el ball conjunt de punt final del taller.

Les creacions dels alumnes han estat ben diverses, des d’animals diversos com cabirols, cérvols, gats, pastissets o reconeguts personatges de dibuixos animats. Enguany, un total de 1168 infants i joves s’han inscrit a alguna de les 21 activitats de l’Estiu Riu d’Olot per gaudir de l’estiu tot aprenent.

 

 

  • Taller_2.jpg
  • Taller_3.jpg
  • Taller_6.jpg
  • Taller_8.jpg

    + 1

  • Taller_4.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat