Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Guia de Recursos Educatius de l'Àrea d'Educació i Joventut per al curs 2021-2022

Ja es pot consultar la guia; un programa i un servei que l'Ajuntament d'Olot facilita per a que les entitats, professionals i institucions de la ciutat participin en l’educació dels infants i joves, oferint activitats per dur a terme dins l’horari lectiu de les escoles i instituts. 

30 de juliol de 2021


L’Àrea d’Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Olot ha publicat la Guia de Recursos Educatius per al proper curs.

Recursos Educatius és un programa i un servei que l’Ajuntament d'Olot facilita a les entitats, professionals i institucions de la ciutat perquè participin en l’educació d'infants i joves, oferint activitats per dur a terme dins l’horari lectiu de les escoles i instituts. Alhora, afavoreix que els centres educatius enriqueixin el seu dia a dia amb activitats educatives de proximitat. En col·laboració amb el Consell Comarcal, el programa s’ofereix a tots els centres educatius de La Garrotxa.

El curs passat van participar al programa 35 escoles i instituts, i en total es van gestionar 1.980 sol·licituds d’activitat adaptades a les mesures de prevenció i contenció de la COVID-19. 

Les activitats s’organitzen en 7 eixos temàtics:

  • Drets i diversitat
  • L’entorn social
  • Les arts
  • L’entorn natural i el paisatge
  • La salut
  • Informació, comunicació i recerca
  • Innovar i emprendre

De les 244 activitats que ofereix la Guia d’aquest curs proposades per 83 organitzadors, es destaca les que com cada any organitzen conjuntament les àrees de Cultura i d’Educació i Joventut de l’Ajuntament d'Olot. Una actuació pionera del que avui és el procés de fusió de les dues àrees municipals, actualment en curs, tal i com va aprovar el Ple Municipal el passat mes de maig.

Podeu consultar la Guia de Recursos Educatius 2021-2022 i la resta d’informació sobre aquest programa a: http://ime.olot.cat/serveis/recursos-educatius/

 

 

  • Definitiva 900

Enllaços relacionats

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat