Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

El dilluns 30 d'agost s'obren les inscripcions per a les activitats dirigides del Belluga't

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot impulsa un nou conjunt d’activitats dirigides de baixa, mitjana, alta intensitat i aquàtiques, adequades a tots els nivells i edats.

13 d'agost de 2021


 

Un any més, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot impulsa un conjunt d’activitats dirigides per aquesta temporada 2021-2022. La programació arrancarà el pròxim octubre, però de moment, les persones interessades ja s’hi poden inscriure.

En concret, s’han programat classes de ioga, gimnàstica de manteniment, natació i gimnàstica a l’aigua, pilates i hipopressius, Full Body Conditioning (FBC), gimnàstica suau, ioga i zumba. Disciplines que permeten la millora de la mobilitat, força, flexibilitat i agilitat. Totes les activitats estan previstes i recomanades per a usuaris majors de 14 anys i es porten a terme de dilluns a divendres en diverses franges horàries al pavelló municipal i a les instal·lacions del Club Natació Olot.  

Tal com va succeir l’any passat, arran l’afectació de la pandèmia per la COVID-19, s’han organitzat les activitats perquè es puguin portar a terme en grups reduïts i s’ha establert un protocol de prevenció, higiene i seguretat per a les persones usuàries per evitar contagis. Els participants estaran organitzats en grups estables i permanents amb un horari fix per evitar la interrelació entre ells.

A part, per evitar rebrots, s’ha prohibit fer ús dels vestidors i cadascú haurà de netejar el material utilitzat quan finalitzin els seus exercicis o sessions.

Els interessats i interessades a inscriure’s a alguna de les activitats cal que escriguin un correu electrònic a esports@olot.cat. També podeu contactar amb l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot a través del telèfon 972 26 64 61. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 10 a 14 h i dimarts i dijous de 16 a 19 h.

 

Podeu consultar sessions i horaris aquí: 

Activitats 21-22.png

  • Belluga't Olot 2021-2022 (1).jpg
  • activitats-belluga-t-olot-2021-2022-conjunt-horitzontal-noso.mp4
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat