Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Inici del procés de selecció de DinàmiG

DinàmiG inicia un procés de selecció per a persones de menys de 30 anys beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. S’ofereixen 8 contractes laborals en pràctiques de sis mesos.

 

19 d'agost de 2021


Tens menys de 30 anys? Estàs inscrit com a beneficiari de Garantia Juvenil i com a demandant d’Ocupació? Tens estudis universitaris, de formació professional (de CFGS o CFGM) o certificat de professionalitat finalitzats fa menys de 5 anys? Si has pogut respondre afirmativament a les anteriors preguntes, només cal que presentis la teva candidatura per a una de les ofertes.
Des de DinàmiG ofereixen un contracte laboral en pràctiques de 6 mesos a jornada completa.

A través d’aquesta convocatòria, l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG inicia la recerca de persones de menys de 30 anys que vulguin treballar amb l’administració local. En concret, es busquen els perfils següents:

 

Ajuntament d’Olot:

  • CFGM de la branca administrativa o similar.
  • CFGS de Màrqueting i Publicitat o Grau Universitari de Comunicació Audiovisual, Periodisme, Relacions Públiques, Humanitats o similar.
  • CFGS o grau universitari en relació a l’Administració i direcció d’empreses, Màrqueting, Publicitat i Relacions Públiques o similars.
  • CFGM de la branca Administrativa o similar.
  • Formació universitària en Periodisme, Publicitat, Relacions Públiques, Comunicació Audiovisual, Comunicació Interactiva o titulacions relacionades.

 

Consell Comarcal de la Garrotxa:

  • ADMINISTRATIU/VA: CFGM Gestió Administrativa, CFGS Administració i Finances o similars.
  • AGENT CÍVIC INFORMADOR/A: Grau en Educació Social, CFGS en Serveis a la Comunitat, CFGS en Integració Social o similars.
  • AUXILIAR TÈCNIC ÀREA ACCIÓ COMUNITÀRIA: Grau en Dret, Grau en Ciències Polítiques o similars, Grau en Educació Social, CFGS en Servies a la Comunitat, CFGS en Integració social o similars.

 

Per a més informació o presentació de candidatures podeu posar-vos en contacte amb DinamiG al telèfon 972 267812 i ocupacio@dinamig.cat o adreçant-vos a l’Oficina de Treball de la Generalitat d’Olot.

 

 

  • índex.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat