Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Treballs de millora de la xarxa d'aigua potable a l'avinguda Gaudí

Les actuacions es portaran a terme durant tres dies: el 31 d’agost, l’1 de setembre i el 2 de setembre, i suposaran el tall de trànsit i circulació desviant el trànsit per l’avinguda Santa Coloma i el carrer Malatosquer.

1 de setembre de 2021


El pròxim dimarts 31 d’agost comencen el conjunt de treballs de millora de la xarxa d’aigua potable d’Olot. Les obres, impulsades per l’empresa AGBAR, es focalitzaran a l’avinguda Antoni Gaudí i està previst actuar-hi de forma intensa, fet que suposarà el tall complet de trànsit per aquest tram de la via mentre durin els treballs.

Amb la voluntat de minimitzar al màxim les afectacions viàries en aquest punt, s’instal·larà un desviament provisional per a la circulació de vehicles. Per això, els camions que hagin de carregar o descarregar en aquesta via -  en el tram comprès entre el carrer Ramon Casas i l’avinguda de Santa Coloma - podran fer-ho a través del desviament provisional. Un cop els operaris acabin la jornada laboral, s’encarregaran de reobrir la circulació de vehicles en aquesta via. 

Els treballs es portaran a terme durant 3 dies de les 8 a 13 h i de 14 a 19 h i coincideixen amb altres actuacions de millora arreu de la ciutat com les que es porten a terme al carrer Roser, el desviament del carrer Macarnau i els treballs al carrer Marià Vayreda, entre altres. L’Ajuntament d’Olot demana disculpes de forma anticipada per les molèsties que les obres puguin ocasionar. En cas de consultes o incidències es pot contactar amb l’Àrea de Territori al 972 27 91 25 o bé amb la Policia Municipal al 972 27 91 33.

 

 

  • Diseño sin título (58).png
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat