Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Nou curs de l'Escola Municipal d'Expressió d'Olot

Aquest dilluns 13 de setembre s'obre el període de matriculació per al curs 2021-2022. S’ofereixen 27 especialitats entre les quals destaquen l’Explorart i l’Art en Vidre, novetats d’enguany que permeten ampliar l’oferta formativa del centre.

13 de setembre de 2021


 

Del 13 al 26 de setembre es porta a terme el període de matriculació per alguna de les 27 especialitats i formacions de l’Escola Municipal d’Expressió (EME) d’Olot. D’aquesta manera, durant aquestes dues setmanes es formalitzaran les preinscripcions que es van registrar el passat mes de juny i s’obriran places per a les sol·licituds de nous alumnes.

Any rere any i curs rere curs, l’Escola Municipal d’Expressió s’ha anat incrementant l’oferta formativa amb una clara voluntat d’arribar a més ciutadans i ciutadanes, de franges d’edat diferents i amb inquietuds creatives ben diverses. De cara al curs 2021-2022, a part de les disciplines artístiques que ja tenen una bona trajectòria dins del centre, també es continuaran consolidant altres de més recent creació com Expressió Corporal i Plàstica, Creacions Tèxtils i Cuina Creativa.

També s’ha donat un nou impuls a propostes com Joieria Artística, Cuina Creativa, Patchwork i Creacions Tèxtils. A part, amb la voluntat d’ampliar i potenciar la qualitat de l’oferta formativa, enguany l’EME ha previst dues novetats: les formacions d’Explorart i l’Art en Vidre.

Podeu trobar tota la informació i inscriure-us a través del web de l’Escola Municipal d’Expressió: http://escolaexpressio.olot.cat/. En cas de dubtes o consultes podeu trucar al telèfon 972 26 68 47 o enviar un correu electrònic a  escolaexpressio@olot.cat.

 

 

  • DIPTIC 1.jpg
  • DIPTIC 2.jpg
  • EME | Matriculació curs 2021-2022
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat