Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Comencen les Festes del Tura

Festes del Tura

Aquest dissabte 4 de setembre s’inicia la programació de les Festes que, durant 5 dies, preveu una cinquantena d’actes. La plaça Major, la plaça de braus i el Parc Nou es converteixen en els escenaris excepcionals de la Festa, que durarà fins al dimecres 8. D’acord amb les mesures de prevenció de la COVID, caldrà disposar d’entrada per accedir als recintes. 

3 de setembre de 2021


El ball de la faràndula obrirà aquest any les Festes del Tura 2021. Tot i que a causa de les mesures COVID no podrà sortir la tradicional cercavila, els Gegants, Cabeçuts i Cavallets ballaran aquest dissabte a la tarda a la plaça Major. Ho faran en tres sessions (a les 4, 2/4 de 6 i les 7 del vespre) en el primer dels actes de la Festa Major d’Olot.

El 14è torneig de rugbi (17.30h al parc atlètic Tossols), el IV triangular de futbol amateur (18.30h al camp de futbol del Joventut Sant Pere Màrtir) i una de les novetats d’aquest any: el repic de campanes de festa major (19.45h des de l’església de Sant Esteve) seran les altres activitats programades aquest primer dia de Festes i que continuarà amb el pregó.

A les 9h del vespre, la Unió Esportiva Olot coincidint amb el seu centenari pronunciarà el pregó de les Festes del Tura 2021. El concert de Marcel i Júlia (22h al Parc Nou) i Magical Mistery Grup (22h a plaça de braus) posaran la música al primer dia de Festes que, en total i fins al dimecres 8, ofereixen una cinquantena d’activitats. 

 

Unes festes adaptades a les mesures COVID-19

D’acord amb les mesures dictades pel PROCICAT, els espais amb activitats han de tenir l’accés restringit i l’aforament limitat, a més caldrà que tothom segueixi l’acte assegut, és imprescindible l’ús de mascareta i no hi haurà servei de bar a l’interior dels recintes.

Aquest any només es podrà accedir als actes programats si es disposa d’entrada. Algunes de les activitats, com els balls de la faràndula, han exhaurit les localitats. D’altres, però, encara en tenen de disponibles. Consulteu https://entrades.olot.cat .

Actes com el concurs de pesca, l’OrienTura, el 3x3 per la igualtat, el Festival de Patinatge o el Ball Pla és necessari seguir les indicacions que s’especifiquen al web; ja que disposen d’un sistema propi de gestió.

 

| Consulteu la programació de Festes a https://www.olot.cat/festes-del-tura.htm .

| Podeu consultar tota la informació i la programació diària podeu consultar el nou web de Festes del Tura al portal de l’Ajuntament d’Olot: https://www.olot.cat/festes-del-tura.htm així com l’app de Festes del Tura. A part, també podeu seguir minut a minut les activitats i espectacles a través dels comptes de Twitter, Facebook i Instagram de l’Ajuntament d’Olot i de Festes del Tura. A part, els hashtags oficials de les Festes del Tura d’enguany són: #FdT21 #FdT #FestesdelTura.

 

 

  • Farandula32.jpg
  • Farandula2.jpg
  • Farandula4.jpg
  • Farandula5.jpg

    + 2

  • Farandula1.jpg
  • Viu les Festes del Tura.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat