Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Balls de la Faràndula a la plaça i exposició al Museu en el segon dia de Festes del Tura

Festes del Tura

Gegants, Cabeçuts i Cavallets han tornat a ballar fins a tres vegades aquest matí a la plaça Major mentre que al Museu s’hi pot veure una exposició dels elements de la faràndula de la ciutat. L’espectacle infantil d’Ambauka, el concert de The Sey Sisters al Parc Nou, el festival del Club Patinatge Artístic i les havaneres de la plaça Major altres activitats del que portem de segon dia de Festes.

5 de setembre de 2021


 

Segon dia de Festes del Tura, un dels de amb més activitats de la Festa Major d’Olot. La segona jornada de festes ha tornat a arrencar amb la balla de la faràndula olotina que ha ofert tres noves sessions a les 9, 10.30 i 12 h que tornat a reunir grans i petits a la plaça Major.

Al migdia al Parc Nou, s’ha pogut seguir una altra de les propostes per al públic infantil: l’espectacle dels Ambauka. En aquest mateix escenari, a la tarda ha tingut lloc l’actuació de The Sey Sisters. Les havaneres d’Els Cremats a la plaça Major i  el Pony Pisador a la plaça de braus han estat altres dels concerts del dia que finalitzaran amb les actuacions de Dani Nel·lo i Jazzwoman.

A part, els assistents han pogut gaudir d’activitats variades com el Concurs de Pesca de Festes del Tura, les simultànies d’escacs a càrrec del Gran Mestre georgià Levan Aronshidze i el Festival del Club Patinatge Artístic Olot.

La faràndula d’Olot és també protagonista de l’exposició que es pot veure des d’avui i fins al 12 de setembre al pati de l’Hospici. Es tracta d’una exposició amb tots els elements de la faràndula que habitualment participa a la cercavila d’inici de les Festes que aquest any, a causa de la COVID, no ha pogut recórrer els carrers d’Olot.

 

Tres dies més de música i cultura popular a Olot

De cara als pròxims dies, Olot acollirà un seguit d’activitats, espectacles i concerts. Demà dilluns 6 de setembre serà el torn de primeres figures de l’escena musical actual com Xiula, Marc Parrot, The Rusties Blues Band, A Contrablues, el Diluvi i Momi Maiga. La programació musical de Festes es completa amb la Principal de la Bisbal que farà un repàs per algunes de les músiques més representatives d’arreu del món a través d’un concert d’orquestra així com la cantautora Agnès Algueró que presentarà el seu primer disc Bosc Endins, la cantant olotina Jessica Mellado, Paula Grande i Anna Ferrer amb Vega i una de les artistes catalanes més seguides i escoltades: Suu.

Per últim, un dels grups infantils de referència – El Pot Petit – i l’espectacle pirotècnic seran els encarregats de posar el punt final a les festes d’enguany. Els focs s’iniciaran després del Ball Pla i l’Adéu Vila d’Olot al Firal i abans del ball de les espelmes que tindrà dues sessions (21.30 i les 23h a la plaça Major).

Per poder consultar tota la informació i la programació diària podeu consultar el nou web de Festes del Tura al portal de l’Ajuntament d’Olot: https://www.olot.cat/festes-del-tura.htm així com l’app de Festes del Tura. A part, també podeu seguir minut a minut les activitats i espectacles a través dels comptes de Twitter, Facebook i Instagram de l’Ajuntament d’Olot i de Festes del Tura. A part, els hashtags oficials de les Festes del Tura d’enguany són: #FdT21 #FdT #FestesdelTura.

 

 

  • Farandula1.jpg
  • Faràndula_8_Museu.jpg
  • Concert_SeySisters.jpeg
  • Ambauka.jpg

    + 1

  • CPAO.jpeg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat