Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Nova edició del curs de Bon Coneixedor de la Garrotxa de la FES

Aquest 16 de setembre comença la formació per a professionals del sector del turisme que vulguin treballar al Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa.

 

8 de setembre de 2021


Fa més de 20 anys que la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot organitza el curs de Bon Coneixedor de la Garrotxa, una formació clau per als professionals del sector del turisme que estiguin interessats en treballar al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

L’acreditació de Bon coneixedor de la Garrotxa (anteriorment anomenada Guia del PNZVG) és necessària per poder formar part i realitzar activitats educatives del Parc Natural i poder portar grups organitzats a l’Espai Museístic del volcà del Croscat. Aquest curs és essencial si es vol treballar donant a conèixer el patrimoni natural, històric i social de la Garrotxa, o adquirir coneixements sobre la comarca.

Per aconseguir aquesta titulació s’ha d’haver realitzat el curs de la FES i superar una prova. Aquesta prova és independent a d’altres com les de guia turístic, educador o monitor de lleure.

L’edició d’enguany del Bon coneixedor de la Garrotxa comença el 15 de setembre. El programa inclou formació sobre la gestió del territori, visites a instal·lacions ambientals, sessions de geologia, vulcanisme, cultura i història entre d’altres. Podeu consultar tot el programa a la pàgina web de la FES (fes.olot.cat). Les inscripcions a aquesta formació estan obertes fins al dilluns, dia 13 de setembre.

 

 

  • Curs Bon Coneixedor Garrotxa Fageda.jpg

Enllaços relacionats

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat