Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Oberta la matriculació a l'Escola Municipal de Música d'Olot

Després del període de preinscripcions el passat mes de maig, ara l’Escola Municipal de Música d’Olot Xavier Montsalvatge obre el període de matriculacions per al curs 2021-2022 que es portarà a terme del 9 al 24 de setembre, telemàticament.

9 de setembre de 2021


L’Escola Municipal de Música obre el període de matriculacions per al curs 2021-2022. El centre, que compta actualment amb 300 alumnes, ofereix la possibilitat de començar, millorar o professionalitzar-se en el món de la música, independentment del nivell inicial.

L’Escola ofereix formació a infants des de 3 anys fins a adults. Des de classes de sensibilització musical, passant per l’aprenentatge llenguatge musical, el cant coral o aprendre a tocar un  instrument; els interessats poden escollir entre 15 especialitats diferents amb classes individuals o en grup. En aquest sentit, el centre també disposa de conjunts instrumentals i corals per aquelles persones que vulguin compartir i practicar de forma conjunta els seus coneixements musicals.

Les matrícules només es poden realitzar de forma telemàtica a través del web de l’EMMO. A part, a la pàgina web de centre escolademusica.olot.cat trobareu tota la informació respecte a l’oferta, horaris i preus. En cas de requerir més informació o per resoldre dubtes, es poden posar en contacte amb l’Escola Municipal de Música al 972 27 00 44 de 15 a 21 h. A part, també es pot fer presencial, demanant cita prèvia.

Complint amb les mesures de prevenció de la COVID-19, és obligatori l’ús de mascareta i el compliment de les normes de seguretat establertes en matèria de distància i d’higiene.

 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat