Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Horaris del transport escolar

Ja es poden consultar els horaris especials per a instituts així com la resta d’horaris habituals de transport escolar gestionat pel Consell Comarcal de la Garrotxa per al nou curs que comença aquest dilluns,13 de setembre.

 

12 de setembre de 2021


El Servei d’Educació del Consell Comarcal de la Garrotxa és l’administració encarregada de gestionar el servei de transport escolar a tota la comarca de La Garrotxa, tant de transport no obligatori, dins del mateix municipi, com de transport obligatori, entre municipis.

El Transport obligatori fa referència al servei adreçat a alumnes de P3 fins a 4t d’ESO que estiguin obligats a desplaçar-se fora del seu municipi de residència, per inexistència en aquest d’oferta del nivell educatiu corresponent.

Transport no obligatori fa referència al servei adreçat a alumnes de P3 fins a 4t d’ESO, escolaritzats dins del seu terme municipal que sol·liciten utilitzar el servei de transport escolar.

Per consultar els horaris de transport de l’IES Castell d’Estela d’Amer cal que us adreceu al web del Consell Comarcal de la Selva.

Podeu consultar tota la informació detallada a:

https://www.garrotxa.cat/arees/educacio/transport-escolar/

 

 

  • Bus.jpg
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat