Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Actualitat

Memòries de la Unió Esportiva Olot

El proper divendres 22 d’octubre s’estrenarà el documental dedicat al centenari de la Unió Esportiva Olot. A partir d’aquest dilluns ja es poden reservar les entrades de forma gratuïta per a la sessió que començarà a les 19.30h a Cines Olot.

11 d'octubre de 2021


Fa cent anys un grup d’amics van decidir fundar l’Olot FC. Aquell va ser el principi d’un camí ple de moments memorables que han portat al club a ser el que és avui. Durant cent anys l’Olot ha guanyat nombroses lligues, però també ha passat per moments complicats.

Memòries de la Unió Esportiva Olot repassa aquests cent anys d’història a través del testimoni de jugadors i persones que n’han format part. El documental - Zeba Produccions- recull els moments més emblemàtics que ha viscut el club fins al dia d’avui. Tània Ribas és l’autora del documental que s’estrena el proper divendres 22 d’octubre a les 19.30h a Cines Olot.

A partir d’aquest dilluns 11 d’octubre ja es poden reservar de forma gratuïta les entrades a la pàgina web de Cines Olot. A https://www.cinesolot.cat/ es poden obtenir les entrades per poder assistir a l’estrena que forma part dels actes del centenari de la Unió Esportiva Olot.

El documental s’inclou a la sèrie “Memòries de...” que produeix l’Ajuntament d’Olot amb l’objectiu de recuperar la memòria històrica de la ciutat. Els títols que formen part de la col·lecció són 'Memòries de l'aiguat d'Olot' coincidint amb els 70 anys dels fets, la “Guerra Civil a la capital de la Garrotxa”, “Quan anàvem a Marina”, “Aquells meravellosos 60”, la creació i evolució del barri de Sant Roc, els 60 anys de la Fira del Dibuix, els 125è aniversari de la Policia Municipal, la història de les Festes del Tura i el recorregut històric que ha tingut la tradició dels Reis Mags a la ciutat des de principis del segle XIX.

 

El centenari de la Unió Esportiva Olot

Constituïda l’any 1921, la Unió Esportiva Olot. Consta en el registre de la Federació Catalana de Futbol amb el nom d’Olot Football Club, tot i que la pràctica d’aquest esport a la ciutat es remunta al 1902. El camp de l’estació va ser el primer terreny de joc de l’Olot que aquest any celebra el centenari. A principis de 2020 es van presentar els actes d’aquesta commemoració que aquest juliol ha donat el tret de sortida a les activitats amb la descoberta del logo i el cartell d’aquesta efemèride, a més de la campanya de socis per a la temporada 2021-22 sota el lema “Seguim 100 de l’Olot”. El passat mes de setembre la UEOlot es va encarregar del pregó de Festes del Tura.

 

 

  • Memòries_5.jpg
  • Memòries_2.jpg
  • cartell xarxes-memoriesUEO.jpg
  • Memo`ries de la Unió Esportiva Olot
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat