Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Continuen els treballs de la primera fase del Pla d’Asfalts 2022

Aquests dies les obres es focalitzen en la reforma i millora del paviment de diversos trams del carrer Pou del Glaç. En total s’ha previst actuar en més de 8 quilòmetres amb la voluntat de millorar la mobilitat i accessibilitat.

 

4 de maig de 2022


Continuen avançant les actuacions del Pla d’Asfalts 2022, el Projecte Conjunt d’Obres de Conservació i Millora de ferms, voreres, condicions d’accessibilitat i millores generals dels elements de circulació i mobilitat dels carrers que impulsa anualment l’Ajuntament d’Olot.

Els treballs van arrencar el passat mes d’abril al Polígon Industrial Les Mates; al C. Compositor Josep Vicenç i el C. Enric Granados i, des d’aquest dimarts 3 de maig, es treballa al carrer Pou del Glaç on s’ha previst la millora del ferm de diversos trams d’aquesta via; concretament entre el carrer de Josep Ayats i el carrer de Notari Closells. Durant la realització dels treballs, la circulació i el trànsit en aquesta zona de la ciutat es veu afectada i únicament es podrà circular pel carrer Pou del Glaç als vehicles provinents del carrer Nonet Escubòs. 

Un cop finalitzats aquests treballs, també s’ha previst actuar en aquesta mateixa via, a la cruïlla que s’uneix amb la ronda Montolivet. Les obres formen part de la primera fase del Pla d’Asfalts 2022 permetrà millorar més de 8.000 metres (8 quilòmetres) de carrers, voreres i rebaixos d’Olot, el que suposa un augment substancial respecte les actuacions executades l’any passat. En concret, es renovarà el ferm de més de 6.23 quilòmetres de carrers, 1.2 quilòmetres de voreres i 729 metres quadrats de rebaixos de pas de vianants.

L’Ajuntament d’Olot hi inverteix 412.658,38 €, més del doble que l’any passat i ja s’està treballant en una segona fase del Pla d’Asfalts que també s’executarà aquest any i que permetrà donar resposta a les necessitats prioritàries detectades que no s’han pogut incloure en aquesta primera convocatòria.

 

 

  • Pou_5_
  • Pou_4_
  • Pou_3_
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat