Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Guardioles per Ucraïna a la Plaça Mercat d’Olot

La campanya, que s’ha dut a terme durant un mes i mig a les parades de la Plaça Mercat d’Olot, va sorgir com una iniciativa de l’Associació de Placers i Càritas Garrotxa amb la voluntat de donar suport a la comunitat ucraïnesa.

13 de maig de 2022


Aquest divendres 13 de maig a dos quarts de deu del matí s’ha portat a terme la trencada de les guardioles en suport a Ucraïna a la Plaça Mercat d’Olot. En total s’han recollit 766,68 €.

La iniciativa, que s’ha dut a terme durant el darrer mes i mig a la Plaça Mercat d’Olot, va sorgir com una proposta de l’Associació de Placers amb la voluntat de recollir fons o sumar esforços per la comunitat ucraïnesa afectada per l’atac militar. Després de valorar diverses opcions, finalment es va decidir fer una recollida de donatius a través de la col·locació de diverses guardioles a diverses parades dels placers on es convidava als compradors a fer algun tipus d’aportació voluntària.

Càritas Garrotxa es va encarregar d’aportar guardioles de terrissa i el plafó explicatiu. Per altra banda, els placers s’han encarregat d’informar els usuaris i usuàries del sentit de la campanya i del destí final de les aportacions recollides.

Aquest divendres, amb l’acte públic de la trencada de les guardioles i el recompte de les aportacions que s’ha fet al Mercat d’Olot, es posa el punt final a aquesta campanya de col·laboració. Tal com estava previst, totes les aportacions recollides s’entregaran a les persones coordinadores de la comunitat ucraïnesa d’Olot i es destinaran a la compra de medicaments que seran enviats a Ucraïna per atendre les necessitats de les persones ferides per l’embat militar.

 

 

  • Guardioles_2_
  • Guardioles_1_
  • Guardioles_6_
  • Guardioles_4_
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat