Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Comencen els treballs d’ampliació de vorera i construcció de carril bici al C. Pintor Domenge

Un cop finalitzada l’actuació de millora i obertura al trànsit del carrer Carles I, les obres s’han traslladat al carrer Pintor Domenge. L’objectiu és pacificar el trànsit i millorar la mobilitat en aquest sector de la ciutat que ha canviat el sentit de circulació d’alguns dels seus carrers.

5 de juliol de 2022


Ahir, dilluns 4 de juliol, es va obrir al trànsit el nou carrer Carles I, una actuació que ha permès interconnectar diversos carrers i pacificar el trànsit d’aquest accés al centre de la ciutat. Entre els carrers que han canviat el seu sentit de circulació hi ha el carrer Pintor Domenge, que s’ha convertit en una direcció única (de pujada) mentre que el carrer Carles I serà únicament de baixada fins a l’avinguda Sant Joan.

Aquest dimarts han començat els treballs al carrer Pintor Domenge que permetran eixamplar la vorera dreta (de pujada). Paral·lelament, es construirà un nou tram de bici carril, estarà situat al voral dret del carrer, a tocar de la vorera connectant el centre amb el barri del Morrot i diversos centres escolars de la zona.

 

 

  • Obres_3_
  • Obres_1_
  • Obres_2_
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat