Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Oberta la matriculació a l'Escola Municipal de Música d'Olot

Després del període de preinscripcions del passat mes de maig, l’Escola Municipal de Música d’Olot Xavier Montsalvatge obre el període de matriculacions per al proper curs.

12 de setembre de 2022


L’Escola Municipal de Música obre el període de matriculacions per al curs 2022-2023. El centre, que compta actualment amb 300 alumnes, ofereix la possibilitat de començar, millorar o professionalitzar-se en el món de la música, independentment del nivell inicial.

L’Escola ofereix formació a infants des de 3 anys fins a adults. Des de classes de sensibilització musical, passant per l’aprenentatge llenguatge musical, el cant coral o aprendre a tocar un  instrument; els interessats poden escollir entre 15 especialitats diferents amb classes individuals o en grup. El centre també disposa de conjunts instrumentals i corals per a aquelles persones que vulguin compartir i practicar de forma conjunta els seus coneixements musicals.

Les matrícules es poden realitzar de forma telemàtica a través del web de l’EMMO. A la pàgina web del centre escolademusica.olot.cat trobareu tota la informació de l’oferta, horaris i preus. Si us fa falta més informació o per a qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb l’Escola Municipal de Música al 972 27 00 44 de 15 a 21 h. A part, també es pot fer presencial, demanant cita prèvia. Les matrícules estan obertes tot el mes de setembre.

 

 

  • Matrícules_EMMO

Enllaços relacionats

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat