Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

La UNED estrena a Olot el Grau d’Enginyeria de l’Energia

La UNED a les comarques gironines amplia a partir del curs acadèmic 2022-23 la seva oferta educativa amb dues noves titulacions oficials: el Grau d’Educació Infantil i el d’Enginyeria de l’Energia.

25 de setembre de 2022


El Grau d'Enginyeria de l'Energia s'afegeix a l’oferta de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials. És un grau dissenyat per formar els estudiants a fer front als reptes tecnològics en matèria de sostenibilitat, eficiència global, ètica professional i polítiques energètiques d'estalvi i racionalitat en la generació i ús de l'energia. Aquest grau s’ofereix a Olot el curs 2022-23.

 

El Grau d’Educació Infantil complementarà l’oferta que ja hi ha de la Facultat d’Educació i servirà per formar als futurs mestres d’infants de 0 a 6 anys, una etapa clau per al desenvolupament integral, l’autonomia personal i la creació de valors cívics en les persones. La seva implementació, que es farà de forma gradual a partir del proper curs, respon a una de les demandes socials històriques de la UNED. A les comarques gironines els dos primers cursos d’Educació Infantil es podran estudiar en format telemàtic o presencial des de la seu de Salt.

 

Aquests dos nous Graus s’afegeixen a la ja extensa oferta formativa de la UNED a les comarques gironines. A més, a Olot, tenim en marxa des de fa anys, el programa UNED Sènior, que aquest any continua amb la seva activitat oferint cursos de diferents temàtiques i que mantenen l’ambició d’anys anteriors, amb 13 cursos. Adjuntem enllaç.   

 

El termini de matrícula per a Graus i Màsters s’obre fins al 21 d’octubre. També queda oberta la matrícula per al curs d'accés a la Universitat per a Majors de 25 i 45 anys.

 

  • UNED1_
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat