Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Nou projecte a la Biblioteca: El Cau de la Guilla

El Cau de la Guilla és un espai gratuït d’atenció lúdica i educativa a infants de 3 a 10 anys per part de professionals qualificats a la Biblioteca Marià Vayreda d’Olot. Està pensat per donar resposta a necessitats puntuals amb l’objectiu de facilitar la conciliació a aquelles famílies que ho necessiten.

27 de setembre de 2022


El Cau de la Guilla és un espai, ubicat a la Sala Infantil de la Biblioteca, en el qual les famílies hi poden deixar puntualment els seus infants de forma gratuïta. Allà, estaran atesos per personal qualificat que oferirà als nens i nenes activitas lúdiques i educatives vinculades amb el joc, els llibres i la lectura i les manualitats.

 

El Cau de la Guilla estarà obert de dilluns a divendres de 17 a 20 h i els dissabtes de 10 a 13 h, en franges d’una hora i mitja. Per fer-ne ús cal inscriure’s a través d’un formulari en línia (elcaudelaguilla.olot.cat). Les inscripcions es podran fer des de quinze dies abans, sempre que hi hagi places disponibles i les famílies poden reservar per una o dues franges. A cada franja horària hi haurà un màxim de 8 infants que sempre estaran atesos per dos monitors professionals. No està pensat per assistir-hi de forma regular sinó per a cobrir necessitats puntuals per compaginar gestionas personals, familiars i laborals amb la criança dels infants.

 

El Cau de la Guilla entrarà en funcionament el dilluns 3 d’octubre. Les inscripcions es poden fer des del dimecres 28 de setembre a aquest enllaç. Aquest projecte està finançat pel programa Temps de Cures impulsat pel Departament d’Igualmetat i Feminismes de la Generalitat.

  • 20220927_095056
  • Cau 1081x1081
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat