Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

La Primera Nadala de l’Any emociona Olot

Un any més, la música ha tancat els actes de la Fira del Pessebre de la ciutat. Prop de 200 alumnes de les escoles de la Garrotxa han participat d’aquesta actuació, que ha comptat amb la solista Núria López, finalista del programa Eufòria de TV3.

6 de desembre de 2022


Aquest dimarts, 6 de desembre, s’ha posat punt final a una nova edició de la Fira del Pessebre. Les veus de prop de 200 alumnes d’escoles i de corals participants han cantat a la ‘Primera Nadala de l’Any’ que ha fet emocionar al nombrós públic que s’ha concentrat al Firal Petit.

Els nens i les nenes han interpretat 4 nadales: una de tradicional arranjada per l’Albert Carbonell, i 3 més que ha creat Carbonell, director de l’Escola Municipal de Música d’Olot. Els alumnes de l’escola de Sant Roc, el Morrot, l’Escola Pia, l’escola de Besalú, el Cor Gaia, l’Aula Musical, la Quarta Paret i l'Escola Municipal de Música d’Olot han pujat a l’escenari del Firal Petit, acompanyats de la Núria López, finalista del programa Eufòria de TV3.

La ‘Primera Nadala de l’Any’ arriba aquest any a la tercera edició (es va estrenar l’any 2018, va continuar el 2019 i aquest any s’ha recuperat després de dos anys aturada per la COVID). La música tanca la Fira del Pessebre 2022 que es va inaugurar dissabte.

Des del passat 3 de desembre, la ciutat ha respirat l’ambient nadalenc amb una completa programació d’activitats i propostes de la Fira del Pessebre com parades de figures de pessebre, mercat de Nadal de Km.0, artesania, tallers de manualitats i jocs en família així com la cercavila del gegant Tió, teatre de la mà de diverses companyies i els concerts del Fil musical de Nadal que s’han anat celebrant a diferents espais de la ciutat.

 

Pessebres a Olot

Paral·lelament, des del passat 3 de desembre i fins al pròxim 8 de gener, la ciutat també acull ‘Pessebres a Olot’, un recorregut d’exposicions pessebrístiques diverses a diferents espais de la ciutat.

En definitiva, es tracta d’un conjunt d’exposicions relacionades amb el món del pessebrisme des de diverses perspectives i que es poden veure repartides en diferents seus tals com el pati del ‘Hospici, Can Trincheria, el claustre del Carme, el Museu dels Sants i els finestrals de la Biblioteca Marià Vayreda.

 

 

  • N_18_
  • N_12_
  • N_4_
  • N_10_

    + 3

  • N_27_
  • N_30_
  • N_20_
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat