Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Estrena del ‘Memòries del Club Bàsquet Olot’

Els Cines Olot han acollit l’estrena del documental dedicat als 50 anys de la història del Club Bàsquet Olot. Un treball audiovisual que narra la història del club a través del testimoni d’entrenadors, jugadors i altres representants de l’entitat. 

10 de desembre de 2022


Aquest dissabte 10 de desembre s’ha portat a terme l’estrena del documental ‘Memòries del Club Bàsquet Olot’. El treball, dirigit per Tània Ribas de Zeba Produccions, recull les experiències de persones vinculades al Club Bàsquet Olot i que en són o n’han estat protagonistes en els seus 50 anys d’història. El documental, de 50 minuts de durada, repassa la història del club a través de testimonis i imatges i mostra l’esperit permanent del Club Bàsquet Olot de difondre i potenciar la pràctica d’aquest esport arreu de la ciutat, així com augmentar el nivell de formació en bàsquet i categories sènior.

El treball forma part del conjunt de ‘Memòries de...’, impulsat per l’Ajuntament d’Olot. D’entre els títols d’aquesta col·lecció, els últims treballs realitzats han estat el documental dedicat als 50 anys de la incorporació de Batet de la Serra a Olot (estrenat l’octubre de 2022) i el centenari de la Unió Esportiva Olot (octubre de 2021) i els 50 anys de l’institut Montsacopa (novembre de 2021).

El “Memòries del Club Bàsquet Olot” forma part dels actes que el club ha anat organitzant aquest any per celebrar els seus 50 anys de vida. Després de l’estrena a Cines Olot, el documental es podrà veure per Olot Televisió el proper diumenge 18 de desembre a les 21h.

 

2022, l’aniversari del Club Bàsquet Olot

La presentació del documental és un dels darreres actes de la celebració dels 50 anys del Club Bàsquet Olot. Al llarg d’aquests 12 mesos i amb la voluntat de commemorar l’efemèride, el CB Olot ha aprofitat per modernitzar i adaptar als temps actuals la seva imatge gràfica - el seu logotip i escut -, així com han renovat l’equipació. Pel que fa a activitats, el club ha organitzat una competició de bàsquet 3x3 i un partit amistós de pretemporada del Club Joventut Badalona i el Bàsquet Girona. També s’està treballant en la publicació d’un llibre històric de l’entitat; elaborat per Gabriel Almirall, Pere Gómez i Josep Guinart, membres històrics del Club Bàsquet Olot que repassarà els 50 anys d’història de l’entitat esportiva de la ciutat.

 

 

  • Estrena4
  • Cines1
  • Estrena1
  • Estrena5
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat