Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Música de l'EMMO per celebrar l'arribada del Nadal a Olot

Els alumnes dels grups instrumentals i corals de l’Escola Municipal de Música d’Olot han previst una sèrie d’actuacions a diversos llocs del centre de la ciutat el divendres, 16 de desembre.

14 de desembre de 2022


Després de l’èxit assolit l’any passat, l’Escola Municipal de Música d’Olot ha apostat per tornar a celebrar l’arribada del Nadal amb actuacions a l’aire lliure de forma original, itinerants i divertides.  

Anteriorment, els grups instrumentals i corals de nivell elemental i mitjà de l’Escola de Música oferien un concert de Nadal on es podia escoltar una peça del repertori de cadascun dels grups. L’actuació acostumava a finalitzar amb una cançó conjunta, interpretada per tots els alumnes i amb l’acompanyament musical de l’orquestra de l’escola.

Després del canvi aplicat l’any passat, aquest 2022 l’escola torna a organitzar una diada diferent, el divendres 16 de desembre, amb la voluntat de donar a conèixer la tasca i objectius de l’escola cap a la ciutadania. En concret, aquest divendres els diferents grups instrumentals i corals del centre oferiran un conjunt d’actuacions a diferents emplaçaments del Nucli Antic i centre de la ciutat.

Hi participaran un total de 90 alumnes de diverses edats distribuïts en 14 grups a partir de tres quarts de sis de la tarda i fins a les vuit del vespre. Els estudiants tocaran pel Firal davant del Teatre Principal, la plaça Rector Ferrer, les escales de Sant Esteve, Sant Rafel, la plaça Hospital davant del Mercat d’Olot i el Passeig del Mig. S’ha previst que puguin haver-hi diverses actuacions paral·leles en diferents llocs al mateix temps.  

 

  • EMMO_Nadal2021
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat