Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Reforç policial durant la campanya de Nadal

La Policia Municipal d’Olot i els Mossos d’Esquadra reforcen la vigilància amb patrullatges que s’allargaran durant totes aquestes Festes de Nadal. L’operativa també compta amb el suport d’una agent cívica per dotar de major seguretat.

 

15 de desembre de 2022


Finalitzat el dispositiu policial amb motiu de la Fira del Pessebre, la Policia Municipal d’Olot ha iniciat un nou reforç de la vigilància als principals eixos comercials de la ciutat.

Un any més, aquest increment de vigilància s’engloba en el dispositiu Grèvol que els Mossos d’Esquadra dissenyen i porten a terme a diferents municipis catalans amb el suport de les Policies Locals. D’aquesta manera, des d’aquest dilluns 12 de desembre, agents de la Policia Municipal d’Olot i de Mossos d’Esquadra incrementen la vigilància amb patrullatges a les zones comercials coincidint amb la campanya de compres de Nadal.

En concret, es porten a terme patrullatges a peu i en vehicle per la zona comercial del Nucli Antic així com increment de la presència preventiva a les hores d’obertura i tancament de les grans superfícies comercials. En aquest sentit, els agents també ofereixen consells i suport als botiguers, amb la voluntat de prevenir i evitar possibles incidències.

Paral·lelament, aquestes tasques de control i vigilància es veuen reforçades per la recent incorporació d’una agent cívica que, durant aquestes dates, es focalitza a la zona comercial del Nucli Antic, recorrent la ciutat i donant resposta a les necessitats ciutadanes. L’agent cívica treballa sota la direcció i supervisió de la Unitat de Proximitat de la Policia Municipal, equip que també prioritza el patrullatge a peu pel Nucli antic en aquestes dates.

Seguint amb la línia de treball habitual, les incidències detectades són immediatament compartides amb els equips dels Mossos d’Esquadra amb la voluntat de compaginar i treballar amb la informació operativa a temps real. A més, setmanalment, els comandaments d’ambdós cossos valoren els resultats i, si s’escau, reorienten els esforços policials seguint els objectius i prioritats marcades a través de la Mesa de Coordinació Operativa.

 

 

  • G_2_.
  • Grevol_1_
  • G_5_
  • Grevol_4_

    + 3

  • G_3_
  • Grevol_2_
  • G_1_
  • Dispositiu Grèvol Olot
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat