Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Olot celebra Nadal amb la música de l'EMMO

Els alumnes dels grups instrumentals i corals de l’Escola Municipal de Música d’Olot han portat a terme un seguit d’actuacions a diversos llocs del centre de la ciutat amb la voluntat d’apropar l’escola a la ciutadania i celebrar aquests dies festius.

16 de desembre de 2022


Un any més, l’Escola Municipal de Música d’Olot ha tornat a celebrar l’arribada de les festivitats de Nadal amb actuacions a l’aire lliure en un format original, itinerant, participatiu i divertit.  

Fins a l’any 2020, els grups instrumentals i corals de nivell elemental i mitjà de l’Escola de Música oferien un concert de Nadal on es podia escoltar una peça del repertori de cadascun dels grups. L’actuació acostumava a finalitzar amb una cançó conjunta, interpretada per tots els alumnes i amb l’acompanyament musical de l’orquestra de l’escola.

Ara, des del 2021, l’escola organitza una celebració diferent amb la voluntat de donar a conèixer la tasca i objectius de l’escola cap a la ciutadania. Per això, durant aquesta tarda de divendres, 16 de desembre de 2022, els diferents grups instrumentals i corals del centre han ofert un conjunt d’actuacions a diferents emplaçaments del Nucli Antic i centre de la ciutat. Petits concerts que han aplegat a centenars de persones i que han arrancat els aplaudiments dels assistents.

En total, hi han participat 90 alumnes de diverses edats distribuïts en 14 grups, des de tres quarts de sis de la tarda i fins a les vuit del vespre oferint concerts paral·lels. Els alumnes han pogut actuar al Firal - davant del Teatre Principal – a la plaça Rector Ferrer, a les escales de Sant Esteve, al carrer Sant Rafel, a la plaça Hospital davant del Mercat d’Olot i al Passeig del Mig.

 

 

  • E_15_
  • E_6_
  • E_8_
  • E_4_

    + 4

  • E_2_
  • E_10_
  • E_11_
  • E_5_
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat