Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Nova edició del Casal Esportiu de Setmana Santa d’Esports Olot

Els participants podran gaudir d’un munt d’activitats esportives enfocades, principalment, a la pràctica de l’esport a l’aire lliure i en contacte amb la natura.

15 de març de 2023


L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot ha organitzat un any més el casal esportiu per les festes de Setmana Santa. Enguany, aquest casal multiesportiu dirigit a infants nascuts entre el 2011 i el 2018 porta per nom Casal Setmana Santa Esportiva 2023 i es realitzarà del 3 al 6 d’abril de 9 a 13 h.

Els participants podran gaudir d’un munt d’activitats esportives enfocades, principalment, a la pràctica de l’esport a l’aire lliure i en contacte amb la natura. Els infants s’agruparan en funció de la seva edat i, cada dia, podran escollir entre de diferents pràctiques fisicoesportives com ciclisme, atletisme, tenis, escalada a part de jocs en grup. Seguint la línia d’anteriors casals esportius de la ciutat com el de les festes de Nadal, les activitats estan enfocades i tenen per objectiu que els participants coneguin i practiquin un gran ventall d’esport i, a part, puguin jugar i treballar en equip.

En el cas de les activitats interiors, les sessions es realitzaran al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot. A partir del pròxim dilluns 20 de març i fins al dia 30 de març, els interessats i interessades poden inscriure’s per realitzar el casal esportiu.

Per apuntar-se poden fer-ho apropant-se a les oficines del pavelló d’esports de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament d’Olot (Av. República Argentina, 8) de 10 a 14 h o directament a través de la pàgina: www.esportsilleure.olot.cat.

Com és habitual, les famílies monoparentals i nombroses així com els abonats de l’IEM’s disposaran de descomptes del 10 i el 5 per cent respectivament. A la web www.esportsilleure.olot.cat podreu trobar més informació i detalls d’aquest casal multiesportiu. En cas que ho desitgeu també podeu contactar amb l’Àrea d’Esports d’Olot a través del telèfon 972 26 64 61. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 10 a 14 h i dimarts i dijous de 16 a 19 h.

 

 

  • Instagram sta.santa 23
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat