Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

S’ajorna la segona edició del Nomad Olot

Davant les previsions meteorològiques de pluja intensa per aquest cap de setmana, l’organització ha decidit buscar una  altra data per la celebració del festival.

7 de juny de 2023


L’organització del festival Nomad Olot ha decidit ajornar la celebració de la segona edició d’aquest festival que s’havia de portar a terme aquest cap de setmana, del 9 a l’11 de juny, al passeig d’en Blay d’Olot.

Tota la programació del festival s’havia previst a l’exterior – seguint la filosofia del festival – i davant la previsió de pluges intenses per aquests propers dies, l’equip organitzatiu ha decidit ajornar el festival. Es buscarà una nova data que es comunicarà properament.

El Nomad Olot té per objectiu ser un festival a l’aire lliure basat en la fusió de la música en viu, la cultura i faràndula olotina, la gastronomia, l’animació familiar i un market de dissenyadors independents. Amb una clara aposta pels valors de sostenibilitat, proximitat i originalitat, Nomad Olot té per voluntat oferir una experiència onírica i de reconnexió amb els sentits perquè els seus visitants puguin recarregar energies.

La programació d’aquesta segona edició havia previst quatre concerts, dos espectacles d’animació infantil, tres tallers familiars amb la faràndula com a element central i una zona de jocs oberta tots els dies per als més petits. A més, també s’havia previst una secció gastronòmica amb una selecció de 10 foodtrucks provinents de tot Catalunya i un espai de market amb la presència de més de 20 marques independents. L’entrada i totes les activitats és gratuïta, tant per adults com infants, i tota la programació es porta a terme a l’aire lliure i a l’exterior.

Des de l’organització desataquen que pròximament es donaran a conèixer les noves dates de la segona edició d’aquest Nomad Olot.

D’altra banda, cal que tenir en compte que les activitats vinculades a Corpus – la cercavila de dissabte 10 de juny a les 18 h i el ball dels gegants, cavallets i cabeçuts amb la sardana de Corpus, el diumenge 11 de juny a les 12 h - es mantenen.  

| Per a més informació del festival, podeu accedir a www.descobreixolot.cat

 

 

  • AJORNAT-Nomad-OLOT-FB-1200x1200-px
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat