Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Afectacions de trànsit a l'avinguda Santa Coloma per treballs d'asfaltatge

Del dilluns 18 de setembre i fins dimecres 20 de setembre es porten a terme treballs de millora de l’asfaltge de l’avinguda de Santa Coloma en el tram comprès entre la rodona de la pujada de la Solfa, amb el c. Avet i el giratori de la Plaça Al·legoria.

14 de setembre de 2023


 

Aquestes darreres setmanes s’han portat a terme treballs de millora de l’asfaltge de la carretera C-152 al seu tram des del túnel de Bracons fins a l’entrada d’Olot. A partir d’aquest dilluns 18 de setembre i durant tres dies, es preveuen afectacions de trànsit dins del terme municipal d’Olot.

Els operaris tenen previst iniciar els treballs el proper dilluns a l’avinguda de Santa Coloma, en el tram comprès des del giratori de la pujada de la Solfa amb el carrer Avet i la rotonda de la Plaça Al·legoria. Les obres afectaran els carrils de pujada i baixada, però sempre quedarà obert un carril que permetrà la circulació en sentit Olot (centre ciutat) i cap a la població de les Preses.

L’actuació, que es preveu que finalitzi dimecres que ve, suposarà el desviament provisional del trànsit i per això s’aconsella circular per vies alternatives. En el cas dels veïns i veïnes de Bonavista es recomana l’accés al barri per la cruïlla de l’avinguda Santa Coloma amb el carrer Roura i evitar el carrer Avet on es preveu que puguin produir-se més retencions.

  • AvSantaColoma3
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat