Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Portes Obertes i sessions informatives d’educació post obligatòria d’Olot

Els centres que ofereixen estudis d’educació secundària post obligatòria d’Olot han organitzat de manera coordinada diverses jornades informatives per explicar les formacions que ofereixen, detallar la programació acadèmica i resoldre dubtes.

28 de febrer de 2024


Un any més, l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot, ha coordinat l'organització i difusió de les Jornades de Portes Obertes i sessions informatives d’Estudis Postobligatoris, dirigides als futurs alumnes i a les seves famílies per informar sobre aquests estudis i les seves especificats.

Durant el mesos de març, abril i maig, s’ha previst que els centres realitzin aquestes sessions informatives. Paral·lelament, en alguns estudis que s’ofereixen a Olot i a La Garrotxa també ofereixen reunions específiques, entrevistes individualitzades i visites personalitzades.

En aquest sentit, a la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot i de l’Àrea d’Educació es pot consultar el conjunt de sessions previstes així com informació addicional de cada centre.

 

| Per més informació, qüestions o dubtes es pot contactar amb l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot al telèfon 972 27 00 49 o a ome@olot.cat.

 

 

  • Diseño sin título (18)
  • Anunci_Estudis_PostObligatoris_2024-2025 (3)
Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat