Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Dos dies de Botiga al carrer

botigacarrer_web

3 de març de 2020


Per segona vegada consecutiva, la Botiga al Carrer d’Olot durarà dos dies i, a més, incrementa el nombre de comerços que se sumen a aquesta iniciativa.

 

Després de l’èxit assolit en la passada edició d’estiu quan Olot es va omplir per gaudir de l’àmplia oferta comercial, enguany des de l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) han decidit tornar a repetir l’experiència mantenint l’acció durant dos dies. La proposta d’allargar la campanya va sorgir com una iniciativa dins la mateixa entitat i, després de la bona resposta dels clients i comerciants, han decidit reeditar-ho.

 

En total, una setantena de comerços i negocis d’arreu de la ciutat participen de la Botiga al Carrer, una desena més que l’anterior edició. A diferència d’altres vegades, des de l’ACO han notat un augment dels negocis, sobretot dels barris, que han volgut apuntar-se a la proposta.

 

La Botiga al Carrer coincideix amb el final de la campanya de rebaixes periòdiques – estiu i hivern - i serveix per posar el punt final a aquests períodes de descomptes. En aquesta edició, els comerços olotins obriran les seves portes amb els taulells preparats el divendres dia 6 de març a la tarda i l’acció s’allargarà tot el dissabte dia 7 de març.

 

“La Botiga al Carrer són les rebaixes finals dins les rebaixes d’hivern. Suposa  un gran atractiu per al conjunt comercial i, durant aquests dies, els veïns i veïnes podran trobar-hi descomptes de tota mena i ofertes de final de temporada”, assenyala el president de l’Associació de Comerciants d’Olot, Jordi Rovira.

 

L’acció compta amb el suport de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament d’Olot, de la Generalitat de Catalunya i forma part de la marca promocional 100% Olot.

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat