Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Casal esportiu de Setmana Santa

CasalSetmanaSanta_

5 de març de 2020


L’Ajuntament d’Olot, a través de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure, ha organitzat per les vacances escolars de Setmana Santa un casal esportiu dirigit a infants d’entre 5 i 12 anys.

 

Durant aquests 4 dies, els assistents podran gaudir d’un munt d’activitats esportives enfocades a potenciar un aproximament a la natura. Per això, cada matí, podran escollir entre practicar senderisme, ciclisme, escalada o un grapat d’altres activitats fisicoesportives.

 

El casal té per objectiu que els seus membres coneguin un gran ventall d’esports a través d’activitats adaptades a la seva edat. Per això, es faran grups en funció de les edats dels participants. En aquest sentit, el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Olot, Aniol Sellabona, ressalta la voluntat de fer d’aquest espai “un punt on els infants i joves puguin gaudir de la natura i desenvolupar-se físicament i socialment”.

 

Les inscripcions s’obriran per als nens i nenes nascuts del 2008 al 2015 el pròxim 9 de març. Fins al 25 del mateix mes, els interessats podran inscriure’s apropant-se a les oficines del pavelló d’esports de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot de 10.00 h a 14.00 h o directament a través de la pàgina web de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure: esportsilleure.olot.cat. Com és habitual, les famílies monoparentals i nombres així com els abonats de l’IEMs disposaran de descomptes.

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat