Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Actualització Coronavirus: Dilluns amb mercat setmanal únicament de productes frescos

mercat2

16 de març de 2020


 

 

Una vintena de marxants han muntat la seva parada aquest matí al Mercat d’Olot. S’han situat de forma més espaiada al Firal d’Olot per garantir les mesures de evitar la propagació del coronavirus COVID-19. Tan aquest dilluns, com dilluns que ve, al Mercat d’Olot només hi haurà les parades de producte fresc. Per tant, no es trobaran els punts de venda de planter ni roba i complements.

 

Per evitar la propagació del coronavirus, s’ha limitat l’aforament a la plaça Mercat. Voluntaris de Protecció Civil han controlat l’accés al recinte al qual només s’ha pogut entrar des de la plaça de l’antic Hospital i sortir pel carrer del Rengle.

 

Aquest matí també s’han tancat les zones blaves. Les àrees d’estacionament limitat no funcionen des d’avui i durant els propers dies a la ciutat.

 

Pel que fa a l’Ajuntament d’Olot, les gestions es poden fer per via telefònica. De 8 a 14h, a través del 972 27 91 01 a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i els tràmits electrònics a la pàgina web www.olot.cat. La resta de dependències romandran tancades amb atenció ciutadana de forma telemàtica.

 

Per tal de donar resposta a les necessitats que puguin sorgir aquests propers dies i d'acord amb el Consorci d'Acció Social de la Garrotxa, s'impulsa la creació d'una Xarxa de persones voluntàries per ajudar, en cas de necessitat, els diferents serveis d'atenció a la ciutadania i perquè és molt important que totes les actuacions estiguin coordinades.    

 

Més d’una trentena de persones ja s’han apuntat a la Borsa. Per de formar-ne part, cal omplir el formulari que trobareu aquí.   

 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat