Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot
Comunicació

Actualització Coronavirus: la Plaça Mercat entrega a domicili

Mercat_domicili_.jpg

18 de març de 2020


Davant la situació que viu el país amb l’expansió del COVID-19 i per tal d’evitar l’exposició dels clients a contraure la malaltia, el Mercat d’Olot ha posat a la seva disposició un servei d’entrega a domicili.

 

Aquest està dirigit especialment a totes aquelles persones que formen part del col·lectiu d’alt risc. D’aquesta manera, poden continuar gaudint d’un producte fresc de proximitat i qualitat però sense haver de sortir de casa. Els clients podran realitzar les comandes a les diferents parades via telefònica de dilluns a dijous de 8 a 13h, i rebran la comanda l’endemà al matí.

 

Aquesta és una de les mesures preventives que ha habilitat el Mercat d’Olot davant aquesta situació d’excepcionalitat. A més, tots aquells usuaris que continuint anant a la plaça a comprar, han de seguir les recomanacions del Departament de Salut, com respectar la distància de seguretat d’1,5 metres amb altres persones, evitar el contacte amb el personal de les parades o utilitzar guants per agafar els productes. També, per tal de controlar l’aforament, l’entrada al recinte es fa únicament des de l’accés de la plaça Hospital.

 

Podeu trobar més informació a la web www.mercatdolot.cat

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atencioalciutada@olot.cat