Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

Continuen les tasques de desinfecció de diferents espais d'Olot

Desinfeccio1

5 de maig de 2020


Des de l’inici de l’estat d’alarma, l’Ajuntament d’Olot ha portat a terme tasques de desinfecció especial en diversos espais de la ciutat. Una de les primeres actuacions realitzades ha estat la neteja a fons de les àrees de contenidors, així com altres elements del mobiliari urbà.

 

La desinfecció també s’ha fet a l’exterior de les farmàcies i d’equipaments sanitaris, com l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, el CAP Garrotxa, a més de les residències i habitatges assistits per a la gent gran de la ciutat. Els treballs també s’han concentrat a àrees d’especials concurrència com, per exemple, la plaça Mercat, la zona del Firal després del mercat setmanal dels dilluns o l’estació d’autobusos.

 

Les tasques de desinfecció han estat realitzades pels serveis de neteja de la ciutat amb la utilització de dispositius d’aigua a pressió. De la seva banda, l’empresa OlotNet s’ha encarregat de bona part de les actuacions en una col·laboració de forma desinteressada  davant les noves necessitats generades arran de la situació d’excepcionalitat per la COVID-19.

 

Per a més informació sobre la neteja i desinfecció d’espais en relació a la COVID-19  consulteu aquí.

 

 

 

 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat