Ajuntament d'Olot
Ajuntament d' Olot

El proper dilluns 15 de juny obre la piscina municipal

Piscina_oberturaestiu2020

12 de juny de 2020


El proper dilluns 15 de juny comença la temporada de la Piscina Municipal d’Olot. Aquest estiu, i amb motiu de les mesures de prevenció derivades de la COVID-19, les instal·lacions incorporen un seguit de novetats de funcionament.

 

La piscina municipal aquest any tindrà un aforament limitat. Inicialment, aquesta limitació decretada per les autoritats sanitàries serà del 30% de l’aforament habitual. Per conèixer l’estat d’ocupació de les piscines, es podrà consultar en temps real a la pàgina web de l’IMELO esportsilleure.olot.cat (entra aquí).

 

Pel que fa a les normes d’ús derivades de la COVID-19, caldrà tenir en compte que a l’entrada es mesurarà la temperatura corporal i s’haurà de donar el nom i telèfon de contacte. Serà obligatori l’ús de mascareta fins la zona de la piscina que es vulgui ocupar i caldrà respectar sempre les distàncies de seguretat, de dos metres. Pel que fa a les zones de gespa estaran diferenciades i degudament senyalitzades les zones de pas i els espais reservats per poder descansar i prendre el sol. Aquests últims espai estaran formats per àrees de 4x4 metres que podran ser utilitzades per un màxim de 4 persones, sempre que formin part d’una mateixa unitat familiar. Si no hi ha vinculació familiar, la capacitat màxima serà de dues persones.

 

Cal recordar altres mesures de prevenció com l’obligatorietat de rentar-se les mans amb l’alcohol hidro-alcohòlic tant a l’entrada com a la sortida, de canviar-se el calçat a l’hora d’accedir i sortir de la piscina o de no utilitzar les dutxes dels vestuaris.

 

Aquest estiu, la Piscina Municipal d’Olot obrirà a les 9h del matí i tancarà a les 8h del vespre (dissabte i diumenge l’horari d’obertura serà a les 10h). Tots els dies de la setmana, les instal·lacions estaran tancades de les 3 a les 4h de la tarda per poder realitzar les tasques de desinfecció del recinte. El preu de l’entrada general és de 2’90 euros de les 9h del matí a les 3h de la tarda i 2 euros si se’n vol fer ús de les 4h a les 8h del vespre. L’entrada reduïda (gent gran, menors de 14, família nombrosa...) és de 1’50 euros al matí i 1 euro a la tarda. També s’ofereixen pacs de 10 entrades i els menors de 4 anys tenen l’accés gratuït.

 

Per a més informació podeu consultar la pàgina web de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot esportsilleure.olot.cat o posar-vos-hi en contacte al 972 26 64 61. 

Ajuntament d'Olot
© Ajuntament d'Olot - Passeig Ramon Guillamet, 10 - Tel. 972 27 91 01 Fax. 972 27 91 08 - 17800 OLOT - atenciociutadana@olot.cat